Όροι χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα LevelUpDogs, συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Όροι

Το LevelUpDogs διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το LevelUpDogs αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις, καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.


Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα

Το LevelUpDogs δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά στα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.


Περιορισμός ευθύνης

Το LevelUpDogs δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα LevelUpDogs ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα LevelUpDogs  παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κλπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν». Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του LevelUpDogs δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

H παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας με την επωνυμία Στάμος Κων. Ιωακείμ (LevelUpDogs.gr). Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Στάμος Κων. Ιωακείμ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Στάμος Κων. Ιωακείμ ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Στάμος Κων. Ιωακείμ ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα LevelUpDogs ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς, καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Στάμος Κων. Ιωακείμ ή/και του LevelUpDogs ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση και έκθεσή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα LevelUpDogs και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Στάμος Κων. Ιωακείμ δεν θα πρέπει κατά κανέναν τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


Ευθύνη χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας LevelUpDogs αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Στάμος Κων. Ιωακείμ για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.


Ασφάλεια

Η εταιρία Στάμος Κων. Ιωακείμ και το ηλεκτρονικό κατάστημα LevelUpDogs αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

 

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος του LevelUpDogs είναι εμπιστευτικές και το LevelUpDogs έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ., για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

To LevelUpDogs δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που το LevelUpDogs χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς, καθώς και τη διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση, το ηλεκτρονικό κατάστημα LevelUpDogs με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

 

Πολιτική Επιστροφών

 Διαθεσιμότητα 

Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε τηλεφωνικώς εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας, για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.
Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

 Επιστροφή

 Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης (Αντικατάσταση ή Ακύρωση παραγγελίας)

Μπορείτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν ο ίδιος ή τρίτο πρόσωπο που έχει υποδειχθεί από εσάς, πλην του μεταφορέα, να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα από την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση παραγγελίας αποτελούμενης από πολλά προϊόντα τα οποία παραδίδονται κατ’ επιλογήν σας τμηματικά, η ως άνω προθεσμία αναιτιολόγητης ακύρωσης ξεκινά από την ημέρα κατά την οποία παραλάβατε το τελευταίο προϊόν της ως άνω παραγγελίας.
Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία με πλήρες περιεχόμενο (εξαρτήματα, οδηγίες χρήσης, κ.λπ.).
Η αποζημίωση μπορεί να σημαίνει είτε επιστροφή όλου του ποσού της παραγγελίας, είτε αντικατάσταση με άλλα προϊόντα επιλογής από το LevelUpDogs (η επιστροφή των χρημάτων ή η αντικατάστασή τους θα πραγματοποιείται μόλις γίνεται παραλαβή των προϊόντων ή απόδειξης για την επιστροφή τους).
Παρακαλούμε, σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς εμπίπτουν στον πελάτη κατά την αποστολή του προϊόντος (το προϊόν αποστέλλεται με ευθύνη του πελάτη) και στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα έγγραφα και οι συσκευασίες που υπήρχαν αρχικά στην παράδοση της παραγγελίας.
Σας συμβουλεύουμε να επιστρέψετε το προϊόν ως συστημένο δέμα και να επιλέξετε ενδεχομένως αποστολή δηλωμένης αξίας που να αντιπροσωπεύει το κόστος των προϊόντων που αποστέλλετε.
Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας από τις μεταφορικές υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή πραγματοποιείται υπ’ ευθύνη του πελάτη.
Κάθε προϊόν που θα έχει υποστεί ζημιές ή του οποίου η συσκευασία θα έχει υποστεί φθορές, δε θα λάβει αποζημίωση. 

Φθαρμένα εμπορεύματα 

Φέρουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε φθορά προκληθεί στο εμπόρευμα από τη στιγμή της αποστολής του έως ότου το παραλάβετε.
Συνεπώς, αν κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων που παραγγείλατε διαπιστώσετε ότι αυτά είναι ελαττωματικά ή δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, δικαιούστε να ζητήσετε την επιδιόρθωση ή την αντικατάστασή τους ή όταν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να ζητήσετε έκπτωση ή επιστροφή των χρημάτων σας εφόσον αποδειχθεί η φθορά του προϊόντος ύστερα από έλεγχο που θα πραγματοποιήσουμε.
Παρακαλούμε, σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς εμπίπτουν στο LevelUpDogs κατά την επιστροφή του προϊόντος (το προϊόν αποστέλλεται με ευθύνη του πελάτη) και στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα έγγραφα και οι συσκευασίες που υπήρχαν αρχικά στην παράδοση της παραγγελίας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής πρέπει να μας ενημερώνετε μέσω email στο levelupdogs.gr@yahoo.com είτε τηλεφωνικώς στο +306974396315.

 Αργοπορία στην παράδοση της παραγγελίας 

Αν δεν παραλάβετε αμέσως τα εμπορεύματα που αγοράσατε ή αν έχετε ζητήσει την παράδοσή τους στον χώρο που δηλώσατε κατά την παραγγελία, πρέπει να γίνει παράδοση εντός της συμφωνηθείσας ημερομηνίας.
Εάν δεν παραλάβετε τα προϊόντα εντός 30 ημερών ή εντός της συμφωνηθείσας προθεσμίας, θα πρέπει να το υπενθυμίσετε σε εμάς μέσω email στο levelupdogs.gr@yahoo.com είτε τηλεφωνικώς στο 6974396315 και να μας δώσετε εύλογη επιπλέον προθεσμία για να σας τα παραδώσουμε.
Αν, τελικά, δεν παραδώσουμε το εμπόρευμα ούτε εντός της νέας προθεσμίας, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής σας και επιστροφής των χρημάτων σας το συντομότερο δυνατό. Δεν χρειάζεται να δοθεί επιπλέον προθεσμία, εάν υπάρξει άρνηση παράδοσης των προϊόντων ή εάν ο χρόνος παράδοσης είναι καθοριστικός και έχει επισημανθεί από την αρχή της παραγγελίας σας. 

Λανθασμένη παραγγελία 

Μπορείτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε τη λανθασμένη παραγγελία ο ίδιος ή τρίτο πρόσωπο που έχει υποδειχθεί από εσάς, πλην του μεταφορέα, να ζητήσετε τη δωρεάν αντικατάστασή τους με τα προϊόντα της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση παραγγελίας αποτελούμενης από πολλά προϊόντα τα οποία παραδίδονται κατ’ επιλογήν σας τμηματικά, η ως άνω προθεσμία ξεκινά από την ημέρα κατά την οποία παραλάβατε το τελευταίο προϊόν της ως άνω παραγγελίας.
Παρακαλούμε, σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς εμπίπτουν στο LevelUpDogs κατά την επιστροφή της λανθασμένης παραγγελίας και την εκ νέου αποστολής της σωστής (το προϊόν αποστέλλεται με ευθύνη του πελάτη) και στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα έγγραφα και οι συσκευασίες που υπήρχαν αρχικά στην παράδοση της παραγγελίας.

Επιστροφή χρημάτων

Σας επιστρέφουμε τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων σας εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή την απόδειξη επιστροφής τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν θα περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας. 

Τρόποι πληρωμής 

Η πληρωμή στο LevelUpDogs πραγματοποιείται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 

  • Αντικαταβολή
    Η συγκεκριμένη επιλογή, σας δίνεται κατά την ολοκλήρωση δήλωσης των στοιχείων στο checkout και όταν σας παραδοθεί η παραγγελία σας από τα Elta Courier, πληρώνετε το αντίστοιχο ποσό τοις μετρητοίς (δηλαδή 2,5€ επιπλέον).

 

  • Paypal
    Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στην Paypal.

 

  • Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς
    Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσής σας, μας στέλνετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο email μας levelupdogs.gr@yahoo.com, ώστε να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα χρήματα του εμβάσματος θα πρέπει να απεικονίζουν το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας, χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση η παραγγελία σας δε θα ολοκληρώνεται.

  

ALPHA BANK
IBAN: GR5801401170117002002026169
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΤΑΜΟΣ ΚΩΝ. ΙΩΑΚΕΙΜ 

EUROBANK
IBAN: GR4602603040000640200567161
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΤΑΜΟΣ ΚΩΝ. ΙΩΑΚΕΙΜ

 

Παρακολούθηση παραγγελίας

Μετά την αποστολή της παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email με το αντίστοιχο tracking nr. Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας εδώ: https://www.elta-courier.gr/search.